CURSOS D'ESTIU

Oferim cursos d'estiu per adults, joves i nens. Aprofita l'estiu per donar un impuls al teu anglès, preparar-te per un examen oficial, iniciar una nova llengua o millorar el nivell de la que ja coneixes.

Cursos per a joves i nens

Feu que els vostres fills comencin el curs amb avantatge, millorin el seu anglès o es preparin per un examen de la Universitat de Cambridge. Aprofitar el juliol per millorar el seu nivell d'anglès i les seves competències comunicatives en un temps reduit és una manera òptima d'invertir el temps lliure traient el màxim profit de les vacances d'estiu. Aconseguiran motivació en l'aprenentatge de la llengua i aprendran de manera efectiva i interessant.

Anglès:

Juniors 1+2

Elementary

Pre-Intermediate

Intermediate

Upper-Intermediate

First Certificate (FCE)

Certificate  Advanced  English (CAE)

Alemany:

A1, A2, B1, B2, C1 i C2

Durada del curs:

Classes diàries de dilluns a divendres

Del 1 al 26 de juliol 

Intensius (40h) de 11:00 a 13:00 o de 18:00 a 

20:00

Reforç Anglès de 10:00 a 11:00

Oferim l'opció de cursar les dues modalitats

 

(Reforç + Intensiu) de 10:00 a 13:00

Cursos per a adults

Si durant l'any no disposes de prou temps i a l'estiu gaudeixes  de temps lliure, aprofita per cursar un dels nostres intensius d'anglès o alemany. T'ajudem a perfeccionar el teu nivell o a preparar-te per a un dels exàmens de la Universitat de Cambridge o del Goethe Institut. D'aquesta manera donaràs un pas endavant en les teves habilitats comunicatives pel que fa l'expressió i la comprensió oral. Milloraràs en fluïdesa i correcció  i guanyaràs seguretat en l'ús de la llengua.

Anglès:

Usuari bàsic: A1, A2

Usuari independent: B1, B2

Usuari competent: C1, C2

Alemany:

A1, A2, B1, B2, C1 i C2 

Durada del curs:

 

Del 1 al 26 de juliol (de dilluns a divendres classes diàries)

Intensius (40h): de 18:00 a 20:00

Especial Reforç Anglès

3 to 28 June, daily lessons from

Si el teu fill o filla necessita un reforç d’anglès per començar el nou curs amb més seguretat t’oferim el Curs Express de Reforç (Primària i ESO), dedicat exclusivament a reforçar de manera personal, donant-li una empenta i ajudant l’alumne a motivar-se i interessar-se per la llengüa.

Del 1 al 26de juliol

(De dilluns a divendres)

Matins de 10h. a 11h. (20h.)

Catalan & Spanish for Foreigners

If you happen to visit Barcelona this summer, take benefit of your stay by attending our Catalan or Spanish courses for foreign students. Flexible timetables and tailor-made content will help you to master any linguistic challenge you might encounter.

1st to 26th June, daily lessons

from: 18h to 20h

Conversa Express - Anglès & Alemany

Aprofita el mes de juliol per fer una hora diaria de conversa i millorar la teva fluidesa en un ambient comfortable i familiar.

Totes les tardes de juliol (1h diaria)

A partir de 12 anys - Joves - Adults

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now